Gardu muti Latvijas rabarberu zelteris

Atceries, kad bērnībā, skolas brīvlaikam sākoties, devies pie vecmāmiņas uz laukiem, bridi basām kājām dārzā un rāvi klēpjiem rabarberus? Tad uz galda tika nolikta lielā cukura doze, un tajā naski mērcētais kraukšķīgais rabarbera kāts šķita kā pasaules lielākais kārums.

Pieejams

0,5l stikla pudele
0,33l stikla pudele

Īpašības

SULAS DAUDZUMS rabarberu sula 20,5 %, dzērveņu sula 3,1 %
ENERĢĒTISKĀ VĒRTĪBA 129 kJ/30 kcal /100 ml
OGĻHIDRĀTI 7,3 g /100 ml
SULAS GĀDĀTĀJI SIA „Very Berry”
TĒJKAROTES CUKURA PUDELĒ 5,3
PASNIEGŠANAS TEMP. +5 °C (no ledusskapja)
RABARBERI PUDELĒ 1/3 rabarbera kāta

Vēsture

Vēsture</

Rabarberu zeltera garša meklēta caur vairākām provēm, nu garškopji ar prieku ziņo, ka beidzot atrasta tā īstā bērnības vasaras garša, mūsu pašu zemes izlolota – kraukšķīga, sulīga un saldskāba, kas no dobes galdā ļauj celt ko īstu un vērtīgu. Garškopju kustība „Gardu muti”, turpinot lolot Latvijas garšas, atgriež sen aizmirsto, bet tik ļoti svētīgo Latvijas dabas gardumlietu, zālīšu, augu un ogu pārpilnību, radot arvien jaunas buķetes no sen zināmām garšām un smaržām.

 

Darīšana

Darīšana

Rabarberu sulu piegādā Latvijas uzņēmums „Very Berry”. Pilnīgākai garšai tiek pievienots arī Latvijā audzētu rabarberu sīrups no SIA „Leatus”, kā arī piliens „Very Berry” dzērveņu sulas. Ūdens  sagādāts no Valmiermuižas dziļurbuma akas un tiek bagātināts ar ogļskābo gāzi, iegūstot dzirkstošu, skābeni spirdzinošu zelteri. Rabarberu zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus, bet var saturēt dabīgas nogulsnes.

Kur iegādāties?

Karte