
GARDU MUTI Latvijas ābolu zelteris
Kā tīrai Latvijas garšai piedien, zelterī viss īsts un no Latvijas dabas nācis. Ābolu zeltera gatavošanā izmantojam 45% ābolu sulas no Latvijas dārzos audzētiem āboliem.
Nopirkt tiešsaistēPieejams | |
---|---|
0,5l | stikla pudele |
Īpašības | |
---|---|
SULAS DAUDZUMS | ābolu sula (45%) |
ENERĢĒTISKĀ VĒRTĪBA | 126 kJ / 30 kcal / 100 ml |
OGĻHIDRĀTI | 7,4 g / 100 ml |
tostarp cukuri | 7,4 g / 100 ml |
Pasniegšanas temp. | +5 °C (no ledusskapja) |
KUR IEGĀDĀTIES?
Valmiermuižas e-tirgotava
Vēsture

GARDU MUTI galdā ceļ garšās pilnīgu un viegli urdzošu zelteri no tikai Latvijas dārzos audzētiem sulīgiem āboliem. Augļi zelterim ievākti ābeļu dārzos, kur meži dod svaigumu, upes un ezeri dzestrumu, saimnieku rūpes saldumu. Tas ir tik biezs un pilnīgs, ka saldskābā garša uzkavējas vēl ilgi pēc tā baudīšanas.
Darīšana

Zeltera gatavošanā izmantojam 45% ābolu sulas no Latvijas dārzos audzētiem āboliem. Gaisīgākam baudījumam papildinām ar 120 m dzīlēs iegūtu ūdeni no Valmiermuižas, burbuļiem un cukuru. Latvijas ābolu zelteris vienlīdz noderēs kā veldzējums vasarā, tā sirdsilts padzēriens ziemā. Kā tīrai Latvijas garšai piedien, zelterī viss īsts un no Latvijas dabas nācis.