Gardu muti Latvijas ābolu zelteris

Ābolu zeltera gatavošanā izmantota tikai Latvijas dārzos audzētu ābolu sula, gaisīgākam baudījumam pievienoti burbuļi, daži cukurgraudi un dzidrais Valmiermuižas akas ūdens. Latvijas ābolu zelteris vienlīdz noderēs kā veldzējums vasarā, tā sirdssilts padzēriens ziemā. Kā tīrai Latvijas garšai piedien, zelterī viss īsts un no Latvijas dabas nācis.

Nopirkt tiešsaistē

Pieejams

0,5l stikla pudele

Īpašības

SULAS DAUDZUMS ābolu sula (45 %)
ENERĢĒTISKĀ VĒRTĪBA 126 kJ / 30 kcal / 100 ml
OGĻHIDRĀTI 7,4 g / 100 ml
tostarp cukuri 7,4 g / 100 ml
Pasniegšanas temp. +5 °C (no ledusskapja)

KUR IEGĀDĀTIES?

Valmiermuižas e-tirgotava

Vēsture

Vēsture</

GARDU MUTI galdā ceļ garšās pilnīgu un viegli urdzošu zelteri no tikai Latvijas dārzos audzētiem sulīgiem āboliem. Augļi zelterim ievākti ābeļu dārzos, kur meži dod svaigumu, upes un ezeri dzestrumu, saimnieku rūpes saldumu. Tas ir tik biezs un pilnīgs, ka saldskābā garša uzkavējas vēl ilgi pēc tā baudīšanas.

Darīšana

Darīšana

Zeltera gatavošanā izmantota tikai Latvijas dārzos audzētu ābolu sula, gaisīgākam baudījumam pievienoti burbuļi, daži cukurgraudi un dzidrais Valmiermuižas akas ūdens. Latvijas ābolu zelteris vienlīdz noderēs kā veldzējums vasarā, tā sirdssilts padzēriens ziemā. Kā tīrai Latvijas garšai piedien, zelterī viss īsts un no Latvijas dabas nācis.

Kur iegādāties?

E-tirgotava