Valmiermuižas Rīgas portera kūka ar upenēm

Svinot valsts svētkus, Valmiermuižas alus saime ceļ galdā smalku recepti – Rīgas portera kūku ar upenēm.

Kūkas sastāvā izmantots Valmiermuižas „Rīgas porteris ar upenēm”, radot brīnišķīgu saldās un skābās garšas saspēli, ko porterī diktē mūsu Latvijas dārza karaliene – upene un kūkā – baltās šokolādes glazūra.

Tā gatavota pēc maiznīcas „Mīkla” galvenās konditores Diānas Ozoliņas receptes. Recepti lūko šeit – valmiermuizas-rigas-upenu-portera-kuka.

Kūku var baudīt ar jebkuru no Valmiermuižas Rīgas portera garšām, ļaujot izjust smalku garšu nianšu daudzveidību.

Novēlam ikvienam sirdī un darbos būt kopā ar Latviju!