Pavasara garšas Rīgas restorānu nedēļā

Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā no 22. līdz 28. aprīlim ver durvis gardēžiem, kuri ir gatavi ļauties baudpilnam, pavasarīgam garšas piedzīvojumam pavasara Rīgas restorānu nedēļā!

Šajā pavasarī Rīgas restorānu nedēļā uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti, apvienojot ēdienus ar šā gada krāsu tendencēm. Gan uzkodās un pamatēdienos, gan desertā dominēs sezonas aktuālās krāsas!

 

Šefpavāra sveiciens
Putots sviests ar grieķu jogurtu, diedzēti kvieši, kviešu un kartupeļu maize, ķiploku eļļa
Valmiermuižas kviešu alus

Uzkoda
Pavasara rukola, alū viegli marinēta reņģe, lēni gatavots olas dzeltenums, trifeļu siers, lociņi, loku pelni, kaņepju eļļa
Iesakām ar Valmiermuižas klona alu

Pamatēdiens
Sviestā cepta jēra fileja, pērļu kuskus meža ķiploku un šalotes sīpolu krējuma mērcē, kūpinātu tomātu glazūra, sinepes
Iesakām ar Valmiermuižas tumšo filtrēto alu

Deserts
Kefīra un vaniļas panna cotta, piena šokolādes kraukšķis, gurķis, bazilika eļļa, vēstējas ledus
Iesakām ar alus kokteili „Frišs”

Saziņai

Saziņai

Valmiermuižas alus virtuve, RīgaA. Briāna iela 9a, Valdemāra pasāža, Rīga, LV-1001+371 28656111