Četru jaunu tumšo alus garšu meistarklase kopā ar Valmiermuižas alus saimnieku Aigaru Ruņģi un radošo pavāru Dzintaru Kristovski Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, A. Briāna ielā.
Meistarklase tumšā alus cienītājiem un gardēžiem, lai iepazītu un baudītu vēl tumšākas, pilnmutīgākas jaunas tumšā alus garšas, kas radītas Valmiermuižas alus darbnīcā. Pie katras tumšā alus garšas tiks pasniegtas īpaši šai meistarklasei radītas un pieskaņotas uzkodas, kas gatavotas no sezonāliem Latvijas produktiem.
- Balles tumšais dubultboks, alc. 6,8 % tilp. (Dark Double Bock)
- Kokmuižas tests Nr. 39. Kviešu dubultboks , alc. 8 % tilp. (Weissbier Double Bock)
- Rīgas alus kvartāla porteris, alc. 7,8 % tilp. (Baltic Porter)
- Kokmuižas tests Nr. 38. šokolādes stauts 7,5%, (Chocolate Stout)
Noslēgumā kāds četrus gadus šerija mucā izturēts pārsteigums, kas nav nopērkams.
Aigars Ruņģis ir Valmiermuižas alus darītavas saimnieks un diplomēts alzinis jeb alus someljē, kas par savu sirdslietu jau 14 gadus sauc atgriezt alu uz svētku galda, brūvējot arvien bagātākas alus garšas. Saimnieks meistarklasē izstāstīs par dažādiem tumšā alus stiliem un katras pasniegtās tumšā alus garšas radīšanas un baudīšanas stāstu.
Dzintars Kristovskis ir radošais pavārs restorāna „Barents”, kas meklē, eksperimentē un rada jaunas alus un ēdienu saderības. Šajā kopīgajā atkalredzēšanās ar Aigaru, Dzintars būs radījis jaunas alus uzkodas, kas būs īpaši pieskaņotas katrai tumšā alus garšai.
KUR?: Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, Aristida Briāna ielā 9a,
KAD?: ceturtdien, 30. martā,
CIKOS?: plkst. 19.00
DALĪBA: 30 EUR
Rezervē vietu, zvanot +371 28656111 vai rakstot riga@valmiermuiza.lv. Vietu skaits ir ierobežots!
Tiekamies Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā, Aristida Briāna ielā 9a, kur ievērojama Latvijā brūvēto tumšo amata alus garšu izvēle vienuviet!