Izsmalcināti našķi

Izsmalcināti našķi

Valmiermuižas alus darītāji ilgi šķendējās, vērodami, kā krietnu alu samaitā ar visādām mākslīgām uzkodām. Nolēmuši, ka tādai apgrēcībai jādara gals, viņi sauca talkā alus virtuves pavārus un apkaimes uzņēmējus, lai, izmantojot pašu brūvētos alus un citas dabīgas sastāvdaļas, radītu gruntīgas, veselīgas uzkodas.

Drabiņu cepumi

„Liepkalnu” Rūjienas ceptuvē no alus iesala drabiņām gatavoti gardi un viegli sāļie cepumi. No Valmiermuižas alus nākuši, tie tam labi piepas vēl arvien.

Drabiņu cepumi

„Liepkalnu” Rūjienas ceptuvē no alus iesala drabiņām gatavoti gardi un viegli sāļie cepumi. No Valmiermuižas alus nākuši, tie tam labi piepas vēl arvien.

Iesala karameles

Tumšais alus prasa ko saldāk našķējamu, tamdēļ „Liepkalnos” no veseliem iesala graudiem top tumšajiem aliem piedienīgs gardums.

Iesala karameles

Tumšais alus prasa ko saldāk našķējamu, tamdēļ „Liepkalnos” no veseliem iesala graudiem top tumšajiem aliem piedienīgs gardums.

Kaņepju našķi

Rūpīgi cepti Valmiermuižas alus virtuvē. Bez visādām E un Z vielām – tīri milti, siers, sviests, kaņepju sēklas un brūklenes. Labi sapasēs ar Valmiermuižas gaišajiem aliem.

Tumšā šokolāde ar kaņepēm

Sadarbībā ar „R Chocolate”, Trikātas šokolādes ražotni, radīta mutē kūstoša tumšā šokolāde ar grauzdētām kaņepju sēklām. Garšos debešķīgi, baudot pie Valmiermuižas porteriem.