Valmiermuižas alus darītāji ilgi šķendējās, vērodami, kā krietnu alu samaitā ar visādām mākslīgām uzkodām. Nolēmuši, ka tādai apgrēcībai jādara gals, viņi sauca talkā alus virtuves pavārus un apkaimes uzņēmējus, lai, izmantojot pašu brūvētos alus un citas dabīgas sastāvdaļas, radītu gruntīgas, veselīgas uzkodas.
Izsmalcināti našķi

Izsmalcināti našķi

Drabiņu cepumi
Gardi un viegli sāļie cepumi, kas cepti Valmiermuižas alus virtuvē no alus iesala drabiņām. No Valmiermuižas alus nākuši, tie tam labi piedien vēl arvien.

Drabiņu cepumi
Gardi un viegli sāļie cepumi, kas cepti Valmiermuižas alus virtuvē no alus iesala drabiņām. No Valmiermuižas alus nākuši, tie tam labi piedien vēl arvien.

Iesala karameles
Tumšais alus prasa ko saldāk našķējamu, tamdēļ Valmiermuižas alus virtuvē no veseliem iesala graudiem top tumšajiem aliem piedienīgs gardums.

Iesala karameles
Tumšais alus prasa ko saldāk našķējamu, tamdēļ Valmiermuižas alus virtuvē no veseliem iesala graudiem top tumšajiem aliem piedienīgs gardums.

Kaņepju našķi
Rūpīgi cepti Valmiermuižas alus virtuvē. Bez visādām E un Z vielām – tīri milti, siers, sviests un kaņepju sēklas. Labi sapasēs ar Valmiermuižas gaišajiem aliem.

Tumšā šokolāde ar kaņepēm
Valmiermuižas alus virtuvē esam radījuši mutē kūstošu tumšo šokolādi ar grauzdētām kaņepju sēklām. Garšos debešķīgi, baudot pie Valmiermuižas porteriem.