Valmiermuižas alus virtuve un terase

Valmiermuižas alus virtuve un terase

DZIRNAVU IELA 2, VALMIERMUIŽA

Valmiermuižas alus terases vasaras sezonu atklāsim 12.-13. maijā, kad mūspusē pulcēsies velo kino festivāla KINO PEDĀLIS dalībnieki. Līdz tam aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai par alus virtuves darba laiku.

Pirmdiena–trešdiena
11.30–14.30 pusdienu piedāvājums
Ceturtdiena
11.30–14.30 pusdienu piedāvājums
14.30–20.00 ēdienkarte
Piektdiena
11.30–14.30 pusdienu piedāvājums
14.30–22.00 ēdienkarte
Sestdiena
10.00–12.00 brokastu piedāvājums
12.00–22.00 ēdienkarte
Svētdiena
10.00–12.00 brokastu piedāvājums
12.00–20.00 ēdienkarte

Priecāsimies uzņemt ciemiņus lielākās svinībās – kā sildoties pie ugunskura ar zupu, tā tiekoties brokastīs vai semināros Valmiermuižas alus viesistabā, iepriekš sazinoties alusvirtuve@valmiermuiza.lv vai +371 28664424.

Piedāvājam:

  • telpas svinībām, jubilejām, brokastīm, prezentācijām, kafijas pauzēm, vakariņām un citiem svētkiem (līdz 70 viesiem, noma 40 €/h)
  • maltīti (sākot no 12 €/pers.)
  • dažādu alus garšu lūkošanu (sākot no 9 €/pers.)
  • kafiju, tēju vai citus dzērienus katra gaumei (sākot no 2,50 €/pers.)
  • ekskursija alus darītavā (sākot no 14 €/pers.)
  • zirgu izjādes (sākot no 25 €/pers.)

Par citām papildu iespējām varat uzzināt, sazinoties alusvirtuve@valmiermuiza.lv vai +371 28664424

Ik zeme garšo citādi, jo katrai ir cita saule un cita augsne.

Latvijas zeme ir gana bagāta, lai no tās asnotu vienreizīga zemesgaršas virtuve.

Katram lauka vai meža auglim ir savs pilnbrieda laiks. Un tieši pilnbriedā tas garšo visskaistāk.

Pirms ķerties pie katliem un pannām, jāiet pie zemkopja kaimiņos prasīt – kas tev zemē?

Mežā ejot, neklājas atstāt aiz sevis pēdas. Saimniekojot jāgādā, lai viss izmantojamais būtu izmantots.

Garlaicīga virtuve ir slinka virtuve. Urdot un pētot, atklājot un izdomājot, vecos rakstos atrodot un sapnī nosapņojot, mēs radoši radām nebijušo.

Tīri izaugušo tīri jāpagatavo. Un to, kas tīri gatavots, jāpasniedz tīri un nesamāksloti, jo arī trauka māls un grebuma koks nāk no mūsu zemes.

Kur latviešu godi, tur alus goda vietā. Kur alus virtuve, tur katram ēdienam piemeklēts smalka alus pāris, ļaujot garšai ar garšu rotāties.