Aicinām saimē

Aicinām saimē

KONDITORA PALĪGU

Tādu, kurš alkst pēc saldas un rosīgas ikdienas, ir pieredze vai izglītība konditorejas mākslā un vēlme pilnīgot prasmes mūsu kūkmeistares Madaras Puķes vadībā. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Konditora palīgs” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

KRODZINIEKUS | vasaras sezonai Siguldā

Tādu, kuram pozitīvisms katrā porā, kuram garšo alus, patīk uzņemt un aprūpēt viesus. Priecāsmies, ja patīk arī jokus plēst un kalnus gāzt. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Krodzinieks Siguldā” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv  gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

PAVĀRUS | vasaras sezonai Siguldā

Tādus pavārus, kas tik cītīgi stiķēs izsmalcinātas garšas no vietējiem sezonas labumiem, un ik dienu svētku galdā cels mielastu, kas jo īpaši labi izceļ Valmiermuižas brūvējumus, ka uzsalvas skanēs tuvu un tālu. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Pavārs Siguldā” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

VIESMĪĻUS | vasaras sezonai Siguldā

Tādus viesu mīļus, kuri pat svelmainākajās vasaras dienās ar platu smaidu, azartisku viesmīlību un nerimstošu darba tikumu daudzinās smalkas un izlolotas garšas. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Viesmīlis Siguldā” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim!

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

KRODZINIEKU | Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā

Tādu, kurš acīm aizrautībā mirdzot veidos alus baudīšanas kultūru Latvijā, kuram garšo alus un ir pieredze viesmīlības jomā. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Krodzinieks” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

PILDĪŠANAS PALĪGU

Kurš veikli un akurāti guldīs Valmiermuižas brūvējumus tam paredzētajās vietās, rūpēsies par iekārtām un ar modru aci uzraudzīs to darbību! CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Pildīšanas palīgs” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

PAVĀRU | Valmiermuižas alus vēstniecībā Rīgā

Tādu, kuram gatavošana ir sirdslieta un akurāts darbs komandā nesagādā raizes. Gaužām svarīgi, lai arī alus smeķētu, jo kā gan savādāk būs iespējams izvest alus garšu saspēli ar virtuvē pagatavoto. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Pavārs” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim!

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO

PAVĀRU | Valmiermuižas alus virtuvē

Amata meistaru, kuram gatavošana ir sirdslieta un kurš alkst atrast tās īstās Latvijas garšas un smaržas, lai strādātu latvisku garšu restorānā, nesot Latvijas vārdu pasaulē. CV un pārliecības vēstuli ar norādi „Pavārs” uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv gaidīsim līdz 30. aprīlim.

APSKATĪT PLAŠĀKU INFO