Alus virtuve

Alus virtuve

A. Briāna iela 9a, Valdemāra pasāža

Ja nolemts izbaudīt Valmiermuižā brūvēto alu kopā ar smalku maltīti, Valmiermuižas alus virtuvei līdzīgu neatrast. Alus virtuves ēdienkarte radīta, balstoties Latvijas zemes un dabas veltēs un vietējās virtuves ieražās, tomēr meklējot arvien jaunas šķautnes, lai pārsteigtu un iepriecinātu.

Darbdienās Latvijas garšas iespējams lūkot pēc īpašā pusdienu piedāvājuma, kas pastāvīgi mainās. Pusdienotājus gaidām no plkst. 12.00 līdz brīdim, kad lielais saimes katls ir tukšs. Vakaros pavāri virtuvē rosās līdz plkst. 22.00, pēc tam viesus cienājam ar dzērieniem un vieglām uzkodām.

DARBA LAIKS

Pirmdien un otrdien 11.00–23.00
Trešdien 11.00–1.00
Ceturtdien 11.00–24.00
Piektdien 10.00–1.00
Sestdien 12.00–1.00
Svētdien 12.00–23.00


Aizrautīgie pavāri mūždien buras ap jaunām, Latvijas zemē sakņotām garšām, lai viesi ik dienas varētu mieloties ar mūsdienīgi latviskiem ēdieniem, kas gatavoti no svaigām, gadalaikam pieskaņotām lauku un dabas veltēm. Arī Rīgā attālinātu rūpi par buršanos virtuvē tur Valmiermuižas šefpavārs Dzintars Kristovskis, kurš diendienā ar savu enerģiju un  darbiem sastopams pašā Valmiermuižā.  Pateicoties ikviena saimes darboņa degsmei un iesaistei, šogad tikām novērtēti ar Latvijas labākā restorāna 16.vietu.

 

Ēdienkarte

Aplūkot

Dzērienkarte

Aplūkot