Alus virtuve

Alus virtuve

A. Briāna iela 9a, Valdemāra pasāža

Ja nolemts izbaudīt Valmiermuižā brūvēto alu kopā ar smalku maltīti, Valmiermuižas Alus virtuvei līdzīgu neatrast. Tās ēdienkarte radīta, balstoties uz Latvijas zemes un dabas veltēm un vietējās virtuves ieražām, tomēr meklējot arvien jaunas šķautnes, lai pārsteigtu un iepriecinātu.

Darbdienās Latvijas garšas iespējams atrast īpašā pusdienu piedāvājuma, kas pastāvīgi mainās. Pusdienotājus gaidām no plkst. 12.00 līdz brīdim, kad lielais saimes katls ir tukšs. Vakaros pavāri virtuvē rosās līdz plkst. 22.00, pēc tam viesus cienājam ar dzērieniem un vieglām uzkodām.

Galdus klājam ne vien pie mums Valmiermuižā, bet arī visur, kur jums labpatīkas, gatavojot uz vietas, ierādot un izstāstot.

ALUS VIRTUVES DARBA LAIKS SVĒTKU NEDĒĻĀ

Pirmdien un otrdien:  11.00–23.00
Trešdien un ceturtdien: 11.00–1.00
23.jūnijā (piektdiena): 10.00–18.00
24.jūnijā (sestdiena): LUSTĒJAM/SLĒGTS
25.jūnijā (svētdiena): 16.00–22.00


Arī Rīgā attālinātu rūpi par Latvijas zemē sakņotām garšām virtuvē tur mūsu šefpavārs Dzintars Kristovskis, kurš gan ikdienā ar savu enerģiju un darbiem sastopams pašā Valmiermuižā. Mazliet palepojoties, priecājamies, ka pateicoties ikviena saimes darboņa degsmei un iesaistei, šogad tikām novērtēti ar Latvijas labākā restorāna 16.vietu.