Ikmēneša "Valmiermuižas alus" jaunumu apkopojums Tavā e-pastā:


E-pasts *
Savā e-pastā vēlos saņemt jaunumus par *








* Obligātie lauki

T urpinot meklēt īstena Latvijas portera garšu, alus baudītāju vērtējumam nododam proves porteri No.6. Kad tas nobaudīts, aicinām izteikt savu vērtējumu šeit.

L ai celtu galdā arvien jaunas, mūsu labākajiem aliem pieskaņotas ēdienu garšas, aicinām saimē meistarīgu PAVĀRU darbam Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai. Gaidīsim CV un pārliecības vēstuli ar norādi "Pavārs Valmiermuižā" uz darbs@valmiermuiza.lv līdz šī gada 8. jūnijam!

K opjot latviskās tradīcijas, 18. jūnijā Valmiermuižas pils parkā lieli un mazi jāņabērni aicināti uz tradicionālu ielīgošanu „SAULGRIEZIS 2016”

T urpinot augt un attīstīties, aicinām saimē viesmīlīgus, entuziastiskus un mutīgus STĀSTNIEKUS darbam Valmiermuižā! Gaidīsim CV un pārliecības vēstuli ar norādi "Stāstnieks" uz darbs@valmiermuiza.lv līdz šī gada 30. maijam!

V almiermuižas alus darītavas saimnieks lēmis radīt īpaši aromātisku PROVES VASARAS ALU, lai visa gada garumā gardēži var atcerēties vasaras augļaino saldumu, saules noglāstīto pļavas zāļu maigo rūgtumu un rīta rasas dzestrumu.

M ūsu alus meistari ceļ godā īpašo brūvējumu - VALMIERMUIŽAS TUMŠO DŪMALU -, ko nu, rūpējoties par alus gardēžu izteiktām vēlmēm, varēs pastāvīgi iegādāt un nesteidzīgi baudīt!

G ardēžu vērtējumam nododam VALMIERMUIŽAS KVIEŠU DEGALU. Aromātā dominē augļu toņi un viegla vaska nojausma, bet garšā līdzsvarojas iesala zīdainais saldums un graciozas skābenas notis, ko piešķir augšējās raudzēšanas raugs.