Ikmēneša "Valmiermuižas alus" jaunumu apkopojums Tavā e-pastā:


E-pasts *
Savā e-pastā vēlos saņemt jaunumus par *








* Obligātie lauki

A icinām saimē Latvijas garšu PAVĀRU/KONDITORU  darbam Valmiermuižā līdzās alus darītavai. Gaidīsim CV un pārliecības vēstuli ar paša radītu recepti, kurā alus izmantots kā viena no sastāvdaļām, uz e-pasta adresi darbs@valmiermuiza.lv ar norādi „Pavārs/konditors Valmiermuižā” līdz šī gada 29. februārim!

A tzīmējot pavasara gaidīšanas sākumu, 6. februārī pie Valmiermuižas alus darītavas norisināsies Meteņdienas svinības un tirdziņš „Ar Gardu Muti Valmiermuižā”

P ilnbrieda garša jeb sezonalitāte, mūsdienu Latvijas garšu virtuve un smeķīgs Latvijas alus. Apvienojot šīs trīs sastāvdaļas, virtuves meistari Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā sarūpējuši alus garšām piesātinātu maizi, kārumus un piedevas latviskam svētku galdam.

L ai atklātu īsteni latviska portera alus garšu, līdz ar Mārtiņu svinībām Valmiermuižā, baudīšanai un vērtēšanai nododam VALMIERMUIŽAS PROVES PORTERI NO. 5. Uzklausot alus baudītāju ieteikumus, tas izbrūvēts ar noapaļotāku apiņu rūgtuma un iesala graudu salduma buķeti. Kad alus nobaudīts, priecāsimies par vērtējumu šeit.