Ikmēneša "Valmiermuižas alus" jaunumu apkopojums Tavā e-pastā:


E-pasts *
Savā e-pastā vēlos saņemt jaunumus par *








* Obligātie lauki

P retēji tendencei, kas liecina, ka Latvijā darītā alus apjoms sarūk, bet importētā pieaug, pērn esam kāpinājuši gan izbrūvētā alus daudzumu, gan eksportu. Aicinot arī citus eksportētājus lepoties ar mūsu zemes garšām, sākot ar šo nedēļu veikaliem un restorāniem piegādājam alu, kuram uz kura etiķets uzsvērts "- “Crafted in Latvia”/ “Darīts Latvijā”. 

M āksla un kultūra pie mums allaž turēta goda vietā. Tāpēc februārā pēdējā nedēļā aicinām uz pavisam īpašu pasakumu „Raug!”, kas veltīts nebijušu ideju un jaunu kultūras vēsmu apzināšanai, jaunradei un sarunām ar māksliniekiem.

B ija laiki, kad Livonijā darītais porteris ieņēma goda vietu uz galma dzīru galdiem līdzās smalkiem Francijas vīniem, lai arī jūsu svētku galds bagātinātos ar gadsimtiem iesakņotām garšām un tradīcijām,  abās Valmiermuižas alus tirgotavās, Rīgā un Valmiermuižā, svinīgi plauktos atgriezies Balles porteris

L ai gardēžiem celtu galdā arvien jaunus, ar Valmiermuižas alus garšām saderīgus meistarstiķus, aicinām saimē latvisko garšu lolotāju -  PAVĀRU darbam Alus virtuvē Valmiermuižas vēstniecībā Rīgā!